Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[16.01.2013]

ОБУЧЕНИЕ НА СЕКЦИОННИТЕ ИЗБИРАТЕЛНИ КОМИСИИ В ОБЩИНА ИХТИМАН

Във връзка с провеждане на Национален референдум на 27.01.2013г. с въпрос „Да се развива ли ядрената енергетика в Република България чрез изграждане на нова ядрена електроцентрала?", Районната избирателна комисия София област организира обучение на секционните избирателни комисии на територията на Община Ихтиман днес, 16.01.2013 г. На обучението присъстваха председателите, секретарите и членовете на секционните избирателни комисии на територията на Общината.

Със заповед на кмета на общината бе определена работна група, която да организира подготовката за осъществяването на националния референдум. Председател на техническия екип е инж. Петър Янински, секретар на Община Ихтиман, както съобщихме по-рано.

Броят и разположението на избирателните секции в община Ихтиман остава без промяна от проведените преди година местни и президентски избори. Те са общо 29 на брой в цялата община, като 12 от тях са на територията на Ихтиман.

Първата консултация за съставяне на Секционни избирателни комисии с представители на парламентарно представените политически партии и коалиции, и тези в Европейския парламент, бе в средата на декември миналата година.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ