Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[24.12.2012]

КОЛЕДЕН КОНЦЕРТ НА ЧИТАЛИЩЕ „ЗАРЯ 1902 Г.” ВАКАРЕЛ

„В България посрещаме Коледа със запеви на коледари и думи за благослов. Ако винаги тръгваме към празника така – по български – то Коледа ще остане в сърцата ни!”

Повече от час и половина продължи Коледният концерт на читалище „ЗАРЯ 1902 г.” във Вакарел снощи.

Гости на събитието бяха зам.-кметът на община Ихтиман г-н Георги Илиев, г-н Росен Зашев, кмет на Вакарел, г-н Станислав Владимиров, председател на Общински читалищен съюз.

От сцената кметът Р. Зашев поздрави зрителите и покани всички, които желаят да се присъединят към празничната нощ на площада в 12:00 ч. на 31 декември. Зам.- кметът на общината г-н Георги Илиев припомни успехите на читалището през изминалата година и първата награда в конкурса „Глобални библиотеки”. „ Тук се работи много – каза още той – ще помагаме с каквото можем!” Весели Коледни празници, много успехи и здраве, защото е най-важно пожела на всички.

По традиция, в навечерието на настъпващите празници, в празничната проява показват наученото и малки, и големи. В програмата участваха уникалните млади фолклорни певици Кристина Минева и Иветка Ангелова, танцьори от формация „Вакарелче” на Ружка Пенева, Певческа група на Снежана Борисова, Модерен балет с ръководител Десислава Добринова, Малка танцова група на Кирил Асенов, Модерен балет на Женя Живкова. Формация „Заря” закри концерта с впечатляващи фолклорни танци.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ