Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[18.12.2012]

ДЕЦАТА ОТ ОДЗ „ЗДРАВЕЦ” ПЯХА И ТАНЦУВАХА В ОБЩИНА ИХТИМАН

Днес децата от ОДЗ „Здравец” гр. Ихтиман, под ръководството на директорката г-жа Даниела Сотирова и музикалния ръководител г-жа Рая Стойнова поздравиха ръководството на Община Ихтиман с настъпващите Коледни и Новогодишни празници!

Виктор Тодоров на 5 години от трета група „Калинка” сурвака зам.-кметовете г-н Георги Илиев и инж. Тони Кацаров с пожелания за здраве и берекет. Виктория Гъдева на 6 години, Ивайла Георгиева и Иван Узунов, също на 6 г. от четвърта група „Зайо Байо”, които на 11.12.2012 г. в гр. Костенец спечелиха втора награда във Втори областен фолклорен фестивал „В песента е душата на народа”, изпълниха песента „Цонке ле, чушка червена” и създадоха страхотно коледно настроение у всички присъстващи. Малката Диана Рафаилова на 4 години от втора група „Червената шапчица” изпълни стихотворение за най-чакания и обичан Дядо Коледа. Иван Узунов, който също спечели индивидуална награда на тазгодишния конкурс в гр. Костенец, изпя песента „Ай да идем, Яно” и спечели симпатиите на всички. Програмата завърши с най-малките. Александра Георгиева и Мария Вучева на 3 години от група „Мики Маус” изиграха една кръшна българска ръченица, с която очароваха г-н Илиев и г-н Кацаров.

Ръководството на Община Ихтиман благодари на децата за прекрасния поздрав и им пожела да са живи и здрави, да продължават все така „напред и нагоре”! Всички деца получиха лакомства за чудесното представление!

Рая Стойнова

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ