Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[13.12.2012]

БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОЛЕДЕН СПЕКТАКЪЛ ПОДПОМОГНА МБАЛ ИХТИМАН

Снощи „Принцес Хотел София” бе домакин на двадесет и първото издание на конкурса „Супер модел на България“ и финализирането на благотворителната акция „Елхите на звездите“, организирана от модна агенция "Интерсаунд" за четвърти път.

Мисията на организаторите е да съберат средства чрез търг на еко елхи, лично украсени и носещи името на редица популярни лица от всички сфери на обществения живот. Илияна Раева, Кристина Димитрова, Мария Гроздева и Любо Ганев се включват в поредното издание на „Елхите на звездите“. Васил Петров, Маргарита Хранова и няколко носителки на титлата „Мис България“ също са подредили свои дръвчета.

Средствата ще отидат за Хирургичното отделение на МБАЛ Ихтиман и Социалния патронаж в град Своге.

Гости на събитията бяха кметът Калоян Илиев и зам.-кметът Георги Илиев. Водеща бе Ирен Онтева, която получи цветя от г-н К. Илиев. Тя с умение проведе истински търг за елхите, в резултат на което до момента са събрани 4000 лева.

Присъстващите чуха изпълнения на Маргарита Хранова, Стефан Илчев, Роси Кирилова, Дамян Попов, Петя Буюклиева, Васил Петров и Нели Солакова, Румяна Коцева, Цветелин Атанасов, Кристина Димитрова.

Освен популярните певци, своя принос за един малко по-добър свят дадоха спортисти, манекенки и представители на бизнеса.

Декоративното дръвче, предложено от Наско Сираков и Илияна Раева стана собственост на Община Ихтиман и ще напомня за благородната инициатива.

Конкурсът „Супер модел на България” протече във формата на ревюта. В края на вечерта бе обявена и победителката - Грета Жекова от Inter Model's.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ