Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[12.12.2012]

ПОДГОТОВКА ЗА НАЦИОНАЛНИЯ РЕФЕРЕНДУМ

В община Ихтиман започна организационно- техническата подготовка за провеждането на национален референдум с въпрос „Да се развива ли ядрената енергетика в Република България чрез изграждане на нова ядрена електроцентрала”

Референдумът е на

срочен за 27-и януари 2013 година.

Със заповед на кмета на общината е определена работна група, която да организира подготовката за осъществяването на националния референдум. Председател на техническия екип е инж. Петър Янински, секретар на Община Ихтиман.

Издадена е заповед на градоначалника, с която са определени избирателните секции на територията на общината, както и местата на които ще бъдат обявени избирателните списъци. Броят и разположението на избирателните секции в община Ихтиман остава без промяна от проведените преди година местни и президентски избори. Те са общо 29 на брой в цялата община, като 12 от тях са на територията на Ихтиман.

Първата консултация за съставяне на Секционни избирателни комисии с представители на парламентарно представените политически партии и коалиции, и тези в Европейския парламент, е насрочена за 12.12.2012 г./ сряда / от 17.30 ч. в кабинета на кмета на общината.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ