Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[23.11.2012]

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ

гр. Ихтиман, 23.11.2012 г.

І. Във връзка с разпределението на масивите за ползване за стопанската 2012 / 2013 година и внасянето на сумите за земите по чл.37в, ал.3, т.2 от ЗСПЗЗ, или т.нар. “бели петна”, Община Ихтиман предоставя следната набирателна сметка, както следва:

Община Ихтиман

IBAN: BG98CECB 97903347 378500

BIC: CECBBGSF

“Централна кооперативна банка” АД – Клон Костенец

Като основание за плащането ползвателите задължително да отбелязват:

“чл.37в, ал.7 от ЗСПЗЗ съгл. заповед № ……… / 2012 г. за земл. на гр./с. ………”,

като попълват номера на съответната заповед на директора на Областна дирекция “Земеделие” – Софийска област, както и съответното землище.

В този случай първичният счетоводен документ е съответният платежен документ за извършеното плащане.

ІІ. Относно получаването на суми за земите по чл.37в, ал.3, т.2 от ЗСПЗЗ, или т.нар. “бели петна”, правоимащите лица следва да подават заявления по образец, като удостоверяват правния си интерес чрез прилагане на:

– копие на документ/и за собственост;

– копие на актуална/и скица/и;

– копие на актуално/и удостоверение/я за наследници (ако е приложимо);

– удостоверение за банкова сметка (ако е приложимо).

Плащанията ще се извършват на касата на Община Ихтиман или по банков път при представяне на удостоверение за банкова сметка. Плащания по непълни заявления няма да се извършват, докато заявителите не отстранят съответните нередовности.

За справки дали конкретни поземлени имоти представляват земи по чл.37в, ал.3, т.2 от ЗСПЗЗ, или т.нар. “бели петна”, и попадат в приложното поле на чл.37в, ал.7 от ЗСПЗЗ, заинтересованите лица следва да се обръщат към Общинска служба по земеделие – Ихтиман (бившата поземлена комисия) или сами да извършват същото чрез проверка в съдържанието на заповедите по чл.37в, ал.4 от ЗСПЗЗ, публикувани на интернет страницата на Областна дирекция “Земеделие” – Софийска област, както и в рубрика “Общински съвет”, подрубрика “Обяви”, на електронния портал на Община Ихтиман.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ