Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[18.11.2012]

РОК ГРУПА „ЛАВИНА” СВИРИХА НА ЖИВО В КЛУБ "БОЛЕТА"

На 17 ноември 2012 г. в клуб „Болета” на живо свириха рок група „Лавина”. Повечето от читателите ни ги познават, тъй като четирима от тях са наши съграждани, но все пак да припомним: Иван Айнаджийски – китара, Владимир Попов – вокал, Антон Айнаджийски - бас китара, Виктор Тотев – китара и Мариян Айнаджийски – ударни.

„Идеята ни беше да представим песни от новия ни албум „Demolition kingdom”, като наред с авторските песни изсвирихме и познати кавъри на Metallica, Iron Maiden AC/DC, DIO и др.

Освен това участие взеха много местни изпълнители и музиканти.

За всички, които пожелаха имаше подарък - новия албум на „Лавина” – „Demolition kingdom”. Три от песните в албума са на английски, останалите шест на български език.

Благодаря на спонсорите, подпомогнали издаването на албума. Това са Читалище "Слънце" град Ихтиман, Община Ихтиман, фирма "Еледжик - 99" ЕАД и лично на управителя Иван Милчев, на ЕТ „Иван Терзийски”.

Впечатленията ми са, че стана хубав купон и имаше много настроение.

Повечето от присъстващите изразиха желание такива събития да се случват по-често, за което ние имаме готовност” - сподели Иван Айнаджийски след проявата

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ