Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[09.11.2012]

КМЕТЪТ КАЛОЯН ИЛИЕВ ОТЧЕТЕ ЕДНА ГОДИНА ОТ МАНДАТА СИ

От 9 ноември 2012 г. започна поредица от срещи с жителите на всички населени места в общината. Поводът е представяне на отчет за работата от началото на мандат 2011-2015.

Кметът на община Ихтиман пожела да се изправи пред гражданите и да даде отчет за свършеното за една година. Новият стил и начин на работа, които се характеризират с откритост, публичност и желание на кметския екип за комуникация с обществеността, според общинското ръководство, също спомагат за успешното управление.

Господин Калоян Илиев сподели какво може да се направи с добре работещ екип за такъв период и по този начин да се постави началото за решаване и на получените в наследство проблеми. Той и зам.-кметовете направиха обзор на извършеното, обсъдено беше изпълнението на годишната инвестиционна програма, работата на общината по реализацията на проекти с европейско финансиране, социално-икономическата обстановка в общината, дейността на Общинско горско стопанство, развитието на културата и спорта, здравеопазването.

Намерението на срещата бе и да се даде отговор на въпроси, да се изслушат предложения, да се оформи диалог.

В залата бяха дошли само тези, които действително искаха да разберат накъде се движи общината. Нямаше провокационни въпроси. В залата прозвучаха благодарности както от общинското ръководство към институциите и организациите, с които работи, така и към управляващите.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ