Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[23.10.2012]

НОВ ДАР ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ В ГРАДА

Двадесет и втори октомври 2012 г. ще се запомни от ихтиманските пенсионери като хубав и радостен ден, превърнал се в празник. Те получиха голям дар - клуб във фоайето на читалище "Слънце". Фактът, че помещението се оказа тясно да побере хората дошли на събитието, говори колко необходим е такъв клуб в центъра на града. Хората се радваха, благодаряха, даваха идеи, предложения как да се разнообрази и обогати животът на клуба.

Лентата бе прерязана от г-н Георги Илиев, зам.-кмет на община Ихтиман, който като кръстник обяви името на клуба – „Младост 2”. Отец Виталий освети новата придобивка с пожелание за живот и здраве.

Подаръци поднесоха Виолета Пенчева, Лозинка Пешева, Росица Търнаджийска, Василка Радева, Иванка Христова и др. По този начин клубът бе оборудван със сервизи за кафе. Мария Ташева подари часовник с пожелание дълго да живеем, бавно да стареем. Г-жа Анка Джаркълова изрази своето възхищение, отправи думи на благодарност и пожелания за много успехи на новото кметско ръководство, което обгрижва с внимание и уважение пенсионерите от общината.

Председателката на клуба Зина Фетфаджиева също благодари за голямата придобивка. Председателят на ОбС на пенсионерите връчи почетни грамоти на членове на пенсионерския съюз, проявили активност през изминалите 10 години от създаването му.

Тържеството завърши с веселба, хора и почерпка.

Автор : Д. Янинска

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ