Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[07.06.2012]

„БОТЕВ” ИХТИМАН Е ШАМПИОН ПО ФУТБОЛ НА СОФИЙСКА ОБЛАСТ ЗА 2011/2012 ГОДИНА

На първи юни, Международния ден на детето, в Драгоман се проведе футболен турнир на подготвителните групи - момчета, родени през 1999 и 2000 година, и беше определен областен победител.

Това е отборът на „Ботев” Ихтиман с треньор Паун Паунов!

Нашите играчи попаднаха в по-трудната предварителна група, но със самочувствие и майсторство победиха с 2:0 отбора на домакините, с 4:0 отбора на „Рилски спортист” Самоков и завършиха 1:1 със силния софийски клуб „Обеля”.

Така децата ни се класираха за финала, където под непрекъснат и проливен дъжд наложиха своята воля и победиха със завидна за възрастта си футболна зрялост „Спортист” Своге с 1:0.

Момчетата ни заслужено станаха първенци на областта.

Малките футболисти на „Ботев” получиха и индивидуални награди. За най-добър вратар беше определен Димитър Йорданов само с един допуснат гол и то от дузпа, а отличието за голмайстор на игрите бе връчено на Кристиян Петков, който вкара четири гола.

Да се надяваме, че този успех на подготвителната група на „Ботев” Ихтиман е предпоставка за още много футболни победи!

На снимката:

Прави: Паун Паунов – треньор, Димитър Йорданов, Калоян Илиев – кмет на община Ихтиман, Бойко Симеонов, Тони Кацаров – председател на ОФК „Ботев – 1937”, зам.- кмет на община Ихтиман

Клекнали:Асен Симеонов, Христо Николов, Кристиян Петков, Чавдар Филипов, Стоян Гаджев.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ