Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[05.05.2010]

ДА СДРУЖИМ ДЕТЕТО С КНИГАТА!

За трети пореден път библиотеката при Читалище „Слънце” гр. Ихтиман в рамките на проект “Да сдружим детето с книгата“ представи пред ученици от ОУ ”Св. Св. Кирил и Методий” книги, подходящи за извънкласно четене. Средствата са осигурени от фонда за неотложна гражданска намеса на Фондация “Работилница за граждански инициативи“ и Тръст за гражданско общество в Централна и Източна Европа. Четвъртокласниците проявиха интерес към представените пред тях книги, подходящи за лятно четене и активно участваха в разпознаването на героите от представените произведения на наши и чужди автори.

С много емоции беше приета драматизацията по приказката на Шарл Перо „Червената шапчица”, представена от самодейци в читалището, които участват и в танцовия състав. Младите актьори приковаха вниманието на учениците и бяха бурно аплодирани.

Най-голямото желание на учениците е да се включат в карнавала с костюм на приказен герой, а също така и да участват в конкурса за рисунка. За да си изберат подходящ герой и да прочетат за него те всички искаха да станат читатели и се включиха с ентусиазъм в играта на библиотека

Главен библиотекар: Емилия Атанасова

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ