Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[28.03.2012]

УЧИЛИЩЕ „ДИМЧО ДЕБЕЛЯНОВ” ЧЕСТВА СВОЯ ПАТРОНЕН ПРАЗНИК

На 30 март училище „Димчо Дебелянов” в Ихтиман ще чества своя патронен празник Тази година честването съвпада и със 125 годишнината от рождението на големия български поет Димчо Дебелянов Организаторите на тържествата в родния му град Копривщица са изпратили специална покана за участие до колектива на нашето училище.

Представителна група ще посети град Копривщица и ще вземе участие в честванията. Програмата предвижда презентация на училище „Димчо Дебелянов” и на град Ихтиман. Освен това наши рецитатори ще участват в конкурс – рецитал по стихове на поета.

Тържественото честване на патронния празник на училище „Димчо Дебелянов” ще бъде в петък /30 март/ от 10 часа в залата на училището.То е предхождано от много инициативи в училището. Възпитаниците демонстрираха знания в деня на английския език и викторината с ученици от четвърти клас. Интерес предизвика изложбата на любими растения и животни в двора на училището. Много емоции имаше и на състезанието с ролери. Сценките и ученическия хумор създадоха незабравими преживявания.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ