Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[19.03.2012]

ОБЯВА

ЗАПОВЕД

№………/…………..

На основание чл. 3, ал. 1, т. 1 и чл.23, ал.1, т.1 от Наредбата за условията и реда за възлагане изпълнението на дейности в горските територии-държавна и общинска собственост и за ползването на дървесина и недървесни горски продукти от тях и утвърден протокол за работа на комисията, назначена със Заповед №196/15.03.2012. на Кмета на Община Ихтиман

ОБЯВЯВАМ:

1. Класирам кандидата „Алекс 2101” ООД, събрал най-малък общ брой точки – 2,5 /две цяло и пет/ на първо място и кандидата „Би енд Би Партнерс” ООД, събрал общ брой точки – 13,5 /тринадесет цяло и пет/ на второ място.

2. За изпълнител на възлагане на дейността „Маркиране и сортиментиране на дървесина на корен в района на дейност на ОГП „Ихтиман” определям кандидата „Алекс 2101” ООД

3. Нареждам на основание чл. 35, ал. 3, т. 1 от Наредбата за условията и реда за възлагане изпълнението на дейности в горските територии - държавна и общинска собственост и за ползването на дървесина и недървесни горски продукти в 7-дневен срок от влизане в сила на настоящата заповед да се сключи договор с кандидата, определен за изпълнител, след внасяне на определената гаранция за изпълнение на договора и след представяне на всички необходими документи.

4. Заповедта подлежи на обжалване по реда на Административно-процесуалния кодекс пред Административен съд - София област.

5. Настоящата заповед да се сведе до знанието на заинтересованите лица и да се изпрати за публикуване на интернет страницата на 16.03.2012г.

Кмет на община Ихтиман:…...............................

/Калоян Илиев/

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ