Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[21.05.2010]

ПОРЕДНИ НАГРАДИ ЗА ШКОЛАТА ПО ИЗОБРАЗИТЕЛНО ИЗКУСТВО КЪМ ОБЩИНСКИ ДЕТСКИ КОМПЛЕКС

Елена Серева, ръководител на школа по изобразително изкуство към Общински детски комплекс в Ихтиман, е наградена от областния управител на Софийска област в III Конкурс за педагози, работещи в сферата на извънкласната и извънучилищна дейност „Учител, ученик, родител - ЗАЕДНО ”, представила се на конкурса с писмена разработка на тема: „ Учител специалист, дете талант, отговорен родител – заедно в света на изкуството в извънучилищната школа ”. Награждаването ще бъде на 15 юли 2010 година на церемония в курортен комплекс „ Албена ”.

От участвалите в XIV международен конкурс за детска рисунка „ Не на цигарите ” 2010 Дана Венциславова Пейчинова, на 10 години, е отличена с награда, която беше връчена в Галерията за чуждестранно изкуство в столицата на 19 май 2010 година.

Децата от школа по изобразително изкуство взеха участие и в конкурса за детска рисунка, организиран от Читалище „ Слънце ” на тема „ Моят любим художествен герой ”. Всички участници получиха предметни награди. Възпитаниците на Школата подготвят рисунки за IV Национален конкурс за деца и юноши „ Изкуството против дрогата – Варна 2010 ”.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ