Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[27.07.2011]

СРЕЩА С ПРЕВОЗВАЧИТЕ НА ДЪРВА

На 20 юли в Община Ихтиман зам.-кметът Стефан Патъров проведе работна среща с превозвачите и доставчиците на дърва. На срещата присъства КАТ „Пътна полиция“ и директорът на Общинско горско предприятие. Повод за срещата е изграждането на нови тротоари и цялостното асфалтиране на някои улици в града. Акцентът беше поставен върху тяхното опазване. Отправен бе апел да не се качват камионите по тротоарите и да не се стоварват дърва по тях. Бяха представени строгите изисквания на проекта, осигурил средствата за подмяната на тротоарите и асфалтирането, които са задължителни за всички. Присъстващите се увериха, че трябва да опазват новите придобивки.

Съгласно Наредба №1 на общината ще бъдат съставяни глоби. КАТ също ще санкционира нарушителите.

Зам.-кметът Стефан Патъров благодари на Иван Милчев, Георги Хаджипенчев, Живко Кацаров, Светлозар Коприваров, Светослав Бонев, Любомир Кадивчин, Емир Караджов, Христо Караджов, Лъчезар Тодоров, Борислав Кацаров, Светослав Кьосев и Христо Митков, с които е разговарял и е получил пълно разбиране и съдействие за опразване на общинското имущество.

Предстоят такива срещи със собствениците и доставчиците на строителни магазини.

Само по този начин с уважение и взаимно разбиране може да се запази тази толкова скъпа инвестиция. Това е практика, която и в бъдещето трябва да се запази.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ