Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[12.04.2011]

ПЪРВО МЯСТО ЗА ЛЕКОАТЛЕТИТЕ ОТ ИХТИМАН

На Областното първенство по лека атлетика в Долна баня участваха отборите от Долна баня, Самоков, Етрополе и Ихтиман. При девойките младша възраст отборът на Ихтиман се класира на първо място, като спечели всички първи места в дисциплините. Отличиха се Елизабет Георгиева, с три победи - на скок дължина, гюле и 100 м. Гергана Велкова победи на 400 и на 800м. Елизабет Георгиева, Христина Кузева, Алекс Георгиева, Гергана Велкова спечелиха първо място на щафетата 4х100 м.

Юношите младша възраст отборно също се класираха на първо място, като спечелиха в 4 от 7 дисциплини първото място. На 200м и на 400м на първо място е Йордан Алексиев. На 800м първите две места спечелиха Емил Кирилов и Богомил Георгиев. На дълъг скок първи е Богомил Георгиев, на гюле Стефан Минкин е трети. Щафетата 4х100м в състав: Богомил Георгиев, Виктор Динков, Любомир Асенов и Емил Кирилов спечели второ място.

Това състезание показа, че отборът има необходимата подготовка и може да разчита на добро класиране и в предстоящите републикански първенства.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ