Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[14.03.2011]

ИХТИМАНСКИТЕ ПОЛИЦАИ ПОБЕДИХА НА ПИСТИТЕ В БАНСКО

На зимното републиканско първенство по биатлон и ски алпийски дисциплини за служители в системата на МВР, проведено от 7 до 10 март 2011 г. в Банско, служителите от РУП в Ихтиман се представиха отлично.

В състезанията взеха участие служители от 19 областни дирекции. Отборът на Областна дирекция на МВР – София, беше съставен от 5 състезатели: ръководител на отбора – Георги Митков, Иванна Стайкова, Йордан Ярев – от РУП в Ихтиман, Васил Славев от РУП - Самоков и Теодора Григорова от ОДМВР – София.

В биатлона /7,5 км ски бягане и две стрелби по 5 патрона с малокалибрен пистолет/ Георги Митков показа, че школата в Стамболово не е за подценяване. С най-малко пропуснати изстрели в стрелбите /само 2/ , той е трети в дисциплината. Сериозни успехи постигна и Иванна Стайкова. В слалома и в гигантския слалом тя беше непобедима. Двете първи места напълно отговаряха на достиженията й на пистите. В биатлона тя е пета. В комплексното класиране при жените отново служителката от РУП – Ихтиман е на първо място. Йордан Ярев и в двете алпийски дисциплини зае престижното 4 място. Васил Славев е на 8 място. Бяха му връчени два сребърни медала в класацията за служители над 40 години.

С тези индивидуални класирания отборът на Областна дирекция на МВР – София, зае първо място, като решаваща роля за успеха имаха полицаите от Ихтиман. Председателят на Спортната асоциация на МВР Иван Младенов връчи купата на ръководителя на отбора Георги Митков. На второ място се класира отборът на СДВР, а трети остана отборът на НСО. Победата над силните спортни противници прави успеха още по-значим.

Заслуга за първото място има директорът на ОДМВР – София Николай Николов и началникът на РУП - Ихтиман Владимир Сотиров, които осигуриха условия за подготовката на отбора и материалната база на състезателите.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ