Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[28.01.2011]

ОФЕРТИ ПО ПРОЕКТ „ПРОУЧВАНЕ И ПРИЛАГАНЕ НА ДОБРИ ПРАКТИКИ ЗА ЕФЕКТИВНО УПРАВЛЕНИЕ НА МЕСТНО НИВО В ОБЩИНА ИХТИМАН”

Община Ихтиман подготвя участието си в процедура за избор на проекти, обявена от Оперативна програма “Административен капацитет”. Съгласно обявените Насоки за кандидатстване формирането на цена на определена услуга в проектобюджета на проекта с оглед доказване реалистичността на предвидените разходи, кандидатът трябва да предложи към проектното предложение поне 2 оферти за всеки заложен разход с предложена цена от доставчика. Моля, посочете както обща стойност, така и ценово предложение за всеки от зададените компоненти.

За целта се обръщаме към вас с молба за предоставяне на оферти по техническите задания, които се намират в общинска администрация. Моля офертите да бъдат изпратени до 31 януари 2011 г. на следния електронен адрес (сканирано копие) obshtina_ihtiman@mail.bg и на факс: 0724/82550.

Моля, обърнете внимание, че предоставянето на оферти не освобождава бенефициентът – в случая община Ихтиман – при спечелване на проекта от задължението за провеждане на процедури за избор на изпълнител при спазване изискванията на ЗОП и подзаконовите актове по прилагането му.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ