Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[20.12.2010]

НОВОГОДИШЕН КОКТЕЙЛ

На 17 декември 2010 г. ръководството на общината, общинските съветници, инвеститори и представители на фирми се събраха на традиционния коледен коктейл в Голф клуба на „Ер София”. Сред уважилите поканата бяха Мила Златкова от „Красная линия”ООД, инж. Румен Христов от „СънСървиз” ЕООД, Камен Евлогиев от „ Алмагест” АД, Христо Лазов от „Електроди” АД, Любомир Тодоров от „Био Паур” АД , Петрана Атанасова от „Ягуар 02” и други.

Кметът на общината Маргарита Петкова каза, че 2010 година ще бъде отново годината, която нашият екип ще изпрати без задължения и без неразплатени сметки. Измина една успешна година, в която бяха изпълнени важни проекти и бяха започнати нови.

Искам да изкажа благодарност към всички вас, за това, че подкрепяхте общината, за това, че бяхме заедно и в трудностите, и в добрите моменти. Надявам се новата 2011 година да е годината на ихтиманската мъдрост, на запазването на ихтиманските традиции и на запазването на всички онези проекти, които сме направили досега. Г-жа Петкова отправи пожелание за здраве и успехи към всички граждани на общината.

Председателят на ОбС Владимир Танкишев поздрави присъстващите от името на ОбС, като отбеляза, че за осми път вече се прави този коктейл. Радвам се, че въведохме една такава традиция и се надявам, че тя ще продължи и след нас. Работихме доста, много искахме да направим, но не правихме всичко. Надявам се следваща година да бъде успешна и ползотворна.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ