Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[09.07.2010]

ТРУДОВА БОРСА В ИХТИМАН

На 8 юли в сградата на Дирекция ”Бюро по труда” в Ихтиман, център „Работа”, се проведе Трудова борса, тип работна среща, насочена към ромската общност. Г-жа Антоанета Терзийска – директор на Д”БТ” - Ихтиман откри седемдесет и третата по ред от началото на годината от общо 108-те трудови борси, които АЗ организира през 2010 г. и първата, която се провежда в гр. Ихтиман.

На срещата присъстваха г-жа Маргарита Петкова - кмет на Община Ихтиман, г-н Стефан Патъров - зам. кмет на общината, г-жа Румяна Плещова - човешки ресурси, г-жа Румяна Анева - специалист Европейски програми и проекти и Борислав Аргиров - зам.-председател на Евророма на национално ниво. С кратко приветствено слово г-жа Петкова поздрави организаторите и участниците в срещата.

В трудовата борса взеха участие осем работодатели, които обявиха 24 свободни работни места в сферата на селско и горско стопанство, строителство и услуги.

Трудовата борса бе посетена от над 80 търсещи работа лица.

В деня на провеждане на борсата беше постигната договореност за наемане на работа на 3 търсещи работа лица. Заемането на останалите обявени работни места ще бъде извършено след последващ подбор от работодателите

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ