Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[18.07.2008]

КРАЖБА НА ПОЛИМЕРБЕТОНОВИ ШАХТИ В ИХТИМАН

На 17 юли сутринта в 8.00 ч. в общината се получи сигнал за кражби на шахти на възлови места в града. Общински служители веднага обходиха целия град и установиха, че кражбата е масова. Откраднати са шахтите на десетина улици. Граждани са чули шум, видели са червена лека кола, следвана от каруца, но никой не се е обадил на полицията. Като последица от тяхното мълчание градът осъмна с опасни зеещи дупки. Откраднатите полимербетонови шахти не се изкупуват от Вторични суровини. По-вероятно е да се продават в други общини.

На 18 юли към 8.00 ч. вече бяха доставени поръчаните от общината шахти и започна тяхното поставяне на мястото на откраднатите.

Уважаеми граждани, обръщаме се към онези от вас, които биха могли да предотвратят кражбата и крадците да получат заслуженото наказание. Беше необходимо само едно обаждане до полицията. Това би спестило излишни средства на общината и не би изложило на опасност хора, а вече има случаи на паднали в шахтите. Беше необходимо само да се съобщи номера на червената кола. Ако някой има информация, която може да помогне да бъдат заловени крадците, ви молим да съобщите данните в местното РПУ.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ