Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[25.07.2008]

ЗАКРИВАНЕ НА ТРИНАДЕСЕТИТЕ ДЪРЖАВНИ ИГРИ ЗА СПОРТИСТИТЕ ОТ МАЛКИТЕ СЕЛИЩА

На 23 юли 2008 г. в Ихтиман бяха официално закрити Тринадесетите Държавни игри на спортистите от малките селища, проведени под патронажа на президента на Република България г-н Георги Първанов и почетен председател г-жа Весела Лечева – председател на Държавна агенция за младежта и спорта. Гости на Ихтиман бяха г-н Ангел Чакъров, зам.-министър на Министерството на извънредните ситуации, Анатолий Пазийски, началник отдел “Церемониал” в Президентството, Михаил Балабанов, зам.-председател на ДАМС по въпросите на младежката политика и Антон Попов, главен секретар на ДАМС.

Кметът на община Ихтиман г-жа Маргарита Петкова благодари на Президентството и на ДАМС за оказаното доверие общината да стане домакин на Държавните игри и изрази увереност, че отново ще бъдем предпочетени за организирането на следващите игри. Държавните игри показаха, че децата имат желание за спортуване, необходимо е само да бъдат направлявани и тренирани от специалисти. Това е и задачата - спортът да заема все по-широко място в живота на децата в нашата община.

В последния ден от състезанията се играха финалните мачове по тенис на маса. Победителите бяха наградени от г-н Ангел Чакъров, г-н Пазийски и от кмета на община Ихтиман г-жа Маргарита Петкова, която официално обяви игрите за закрити.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ