Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[10.09.2008]

ЯПОНСКИЯТ ПОСЛАНИК ЦУНЕХАРУ ТАКЕДА ПОСЕТИ ИХТИМАН

На приятелско посещение в Ихтиман беше японският посланик Цунехару Такеда със съпругата си. Посрещнати от ръководството на общината в кабинета на кмета, те бяха запознати с перспективите за развитие на Ихтиман. Посланик Такеда написа в летописната книга на музея: “Много сме доволни, че имахме възможност да посетим толкова красив град като Ихтиман. Бих желал да изразя най-искрено моите благодарности за Вашето мило отношение. Желая Ви щастие и добро здраве.”

Гостите посетиха Картинната галерия, където бяха посрещнати от даровитите ни малки художници. Посланикът и съпругата му си отнесоха за спомен по една картина, подарена им лично от художничките. За радост на децата, посланикът пожела да се снима с тях.

В писмо до общината посланик Такеда благодари за отлично организираната програма на тяхната визита. Беше чудесно да се запознаем и разговаряме с вас, пише в писмото, и да научим повече за икономиката и културата на вашата община. Посланикът и съпругата му са били очаровани от картините в Картинната галерия, харесала им е природата на общината. Писмото завършва с пожелание за успех и просперитет на общината и населението.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ