Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[12.09.2008]

СТРОИТЕЛНИТЕ РАБОТИ СЕ ДВИЖАТ В ОПРЕДЕЛЕНИЯ ГРАФИК

Водоподаването на улица “Полковник Б. Дрангов” е възстановено. Тръбите на водопровода са подменени с PVC, сложени са сградни кранове, които досега не са били монтирани. Чрез тях спирането на водоподаването на абоната ще става, без да се разкопава уличната настилка. На всяко кръстовище се слагат спирателни кранове, за да може при авария да се спира водата на определени участъци, а не на половината град. Фирмата “Ягуар 02” извърши ремонта на улицата за три вместо за предвидените пет дена по линейния календарен график.

Строителните работи продължават по улица “Иван Вазов”. Водоноската ще бъде в района на кръстовището на улица “Йордан Цонев” и “Иван Вазов”.

За два дена, четвъртък и петък, са отстранени 8 аварии по водопроводната мрежа. В два часа през нощта на 11 срещу 12 септември възникна нова авария на улица “Княз Борис”. Сутринта започна отстраняването и до обяд водоподаването беше възстановено.

Умоляваме гражданите да проявят разбиране, тъй като трасето е от изключително амортизирани тръби. Авариите са чести, но е създадена организация за бързото им отстраняване. Координацията между Община Ихтиман, В и К, фирмите “Черита” и “Ягуар” е денонощна и всеки отговорно изпълнява задълженията си.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ