Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[16.09.2008]

ПРЕД ЗАВЪРШВАНЕ Е ИЗГРАЖДАНЕТО НА ТОПЛОПРЕНОСНАТА МРЕЖА

В понеделник на работно съвещание в общината бяха уточнени строително-монтажните работи за седмицата. По подмяна на водопроводната мрежа в Ихтиман продължават строителните работи по улица “Иван Вазов” до кръстовището с улица “С.Врачански”. В този участък ще бъде спирано водоподаването за присъединяване на новите разклонения. Умоляваме гражданите да не паркират автомобили в зоната. Осигурена е водоноска, която ще бъде на споменатото кръстовище. Ше бъде довършена и оставащата отсечка от улица “Полк. Б. Дрангов” до улица “Гурко” и по улица “В. Левски”.

За прокарване на трасето за топлофикацията продължават ремонтните работи по улица “Г. Белев”. Остават две последни отсечки за изпълнение: от ул. “Цар Освободител” в отсечката пл. Клисарци до СОУ “Хр. Ботев” и по ул. “Шипка” от болницата до ОДЗ “Радост”.

Много остро от фирмата изпълнител беше поставен въпросът с обезопасяването. Фирмата поставя обезопасителни капаци и прегради, които веднага някой ги открадва. Умоляваме гражданите да не посягат на тези предупредителни знаци. От тази седмица започва подготовката за асфалтирането на готовите участъци от топлопреносната мрежа.

Въведена е организация на движението съобразена със седмичния график на изпълнение на двата обекта. Молим гражданите да ги спазват, за да не създават допълнителни затруднения на работещите.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ