Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[23.07.2010]

ДИМИТЪР ЗЛАТАНОВ ВРЪЧИ МЕДАЛИТЕ НА ОТЛИЧИЛИТЕ СЕ ВОЛЕЙБОЛИСТИ

Приятна изненада за малките волейболисти беше присъствието в залата на легендата във волейбола Димитър Златанов. Той наблюдаваше оспорваните битки между отборите като зрител, а на една от срещите и като съдия.

След излъчването на първите три отбора Димитър Златанов разказа за свой път от юношеските състезания до световните терени. Посъветва малките волейболисти да отдават силите си за спорта, но да не забравят и училището, за да станат добри спортисти и добри граждани.

Димитър Златанов връчи медалите на отбора на Омуртаг, извоювал първото място. Състезателите и треньорите с вълнение приемаха златните медали от волейболиста, за чиито успехи всеки един от тях си мечтае. Снимките с големия спортист ще запечатат този важен за тях момент и може би ще се окажат решаващи за кариерата им като волейболисти.

В битката за медали участваше и отборът от ВК”Ботев” от Ихтиман с треньор Петко Карабонев. Игрите на местния отбор пълнеше залата с почитатели. Подкрепата от трибуните окуражаваше отбора. Третото място е едно добро начало за отскоро сформирания отбор и заявка за много по-добро представяне на следващите Държавни игри. Ентусиазмът на волейболистите и на треньора заслужават уважение. Очакванията към тях за следващите игри вече са за първото място.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ