Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[22.10.2008]

ПРЕДСТАВИТЕЛ НА АВСТРИЙСКАТА ФИРМА ПРОВЕРИ КАЧЕСТВОТО НА СТРОИТЕЛСТВОТО НА ТОПЛОЦЕНТРАЛАТА

На 16 и 17 октомври топлоцентралата на биомаса в гр.Ихтиман бе посетен от специалисти на инвеститора както от българска страна г-н Янко Янев, Богдан Угърчински, Илко Йоцев и Георги Рогачев, така и от австрийска страна, представлявана от г-н Франц Щтромбергер. Целта на посещението бе да се провери спазването на спуснатите срокове, качеството на строително-монтажните работи, спазване на безопасността на труда и изискванията по монтажа на абонатните станции при крайните потребители.

Освен обектите топлоцентрала и топлопреносна мрежа групата посети и крайните потребители: Банка „УниКредит Булбанк”, Община Ихтиман и СОУ”Христо Ботев”. В у-ще „Христо Ботев” г-жа Пелтекова -директор на училището, представи на гостите дареното по случай новата учебна година пано - дърворезба, дарено от г-жа М. Петкова и г-н Д.Петков. Директорката обясни пред гостите символиката на изобразеното от славното минало на нашия народ. Това направи особено силно впечатление на австрийския гост г-н Щтромбергер.

Заключението на комисията е, че изпълненото по проекта до момента отговаря на изискванията за качество и няма неспазени срокове на отделните етапи.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ