Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[28.11.2008]

ПРОЕКТ “ПОДАВАМЕ РЪКА”

Проектът “Подаваме ръка” стартира в момент на влошен бизнес климат. Считаме за наш дълг точно сега да застанем в подкрепа на хората в България, наели се да създават качествени стоки за широко потребление и да устояват на безумната конкуренция на пазара.

Стартираме този проект с ясната осъзнатост за изключително трудните условия, при които работи дребния бизнес, допълнително утежнен от нерегламентирания внос на стоки със съмнително качество и произход, които заливат българския пазар години наред.

За общините развитието и утвърждаването на дребните производства са от изключително значение. Те създават работни места и осигуряват препитанието на част от хората в общините. И не по-маловажното: те са част от новия облик на общините, а създаваните от тях стоки са все по-предпочитани от българския потребител.

Стратегическата цел на този проект е малките общини да отстояват своята идентичност, а пред общинските ръководства да стои неизменната задача да помагат на инициативните, знаещите и можещите да разгърнат своя потенциал и възможности.

Представяйки продуктите на заетите в малкия и дребния бизнес ние искаме да ги окуражим в стремежа им за развитие и просъществуване.

Стартирайки този проект, ние подаваме ръка на дребния бизнес и приканваме ръководствата на общините към съпричастност, за да отстояваме повика за национално самосъхранение.

Маргарита Петкова

Кмет на Община Ихтиман

Лилия Айнаджийска

Гл.редактор на в. “Народе”

и председател на движение

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ