Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[22.08.2017]

КУЛИНАРНО ШОУ НА УТИ БЪЧВАРОВ И СУТРЕШЕН ПРАЗНИЧЕН КОНЦЕРТ

Кулинарно шоу и сутрешен концерт, посветени на празника, привлякоха интереса на ихтиманци и гости на града. Великолепният актьор, майсторът на сценичното, но и на кулинарното изкуство Ути Бъчваров бе приветстван с „Добре дошъл” още в седем часа сутринта. На площада в ранното утро той бе посрещнат от организаторите с баница и „люта ракийка”. Кметът на Община Ихтиман г-н Калоян Илиев също бе тук и пръв публикува снимки с талантливия готвач.

Човекът, който създава настроение и предизвиква удоволствие от готвенето, който влага фантазия и оригиналност в представянето на своята продукция заслужи много аплодисменти от събралото се множество на площада. Маестро Ути Бъчваров разкри редица тайни за приготвянето на вкусен курбан, като не пропусна и добавянето на „черно пиперче”. Дори на моменти се съветваше с публиката - как да се спазва балансът на вкуса, дали е достатъчно добавянето на подправки. В същото време течеше празничен концерт с участието на Танцовия ансамбъл „Слънце”, Танцов състав „Средногорски полъх”,Вокална група „Солей”. С аплодисменти бяха посрещнати и неувяхващите ентусиастки от мажоретен състав при общински пенсионерски клуб „Гранд Мадърс”.

На финала на празника вкусното ястие бе осветено от протойерей Виталий в присъствието на кмета г-н Калоян Илиев и зам.-кметовете г-жа Даниела Митева и инж. Тони Кацаров.

Започна раздаването на курбана за здраве и благополучие, и всеки, който пожела, се нареди, за да получи порция. „Количеството е достатъчно и ще има за всички” – успокои г-н Бъчваров. Така и беше!

19.08.2017 г.

Още информация вижте тук

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ