Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[21.08.2017]

РОК КОНЦЕРТ И ГОСТ-ЗВЕЗДАТА ГРАФА

Рок концертът в петъчната вечер преди официалните празнични концерти стана традиция за Ихтиман. На Централния площад пред откритата сцена направи впечатление присъствието на няколко поколения фенове на тази музика. Сборна формация от местни музиканти и изпълнители започна с кавър версии на известни и любими за публиката песни. Група „Лавина”, добре позната в града,която поставя началото на изявите си през октомври 2000 г., събраха бурни овации. „Ди Ай Би”, въпреки, че творят заедно от две години, бяха подготвили и нови авторски парчета.

„До момента, тази вечер той сякаш бе „Невидим”. Преди малко каза „Давам всичко за вас (теб)”! Ако искате наистина да го видите, трябва да повярвате, че „Има рай” – по този своеобразен начин водещият на вечерта Крум Раков представи звездата на българската поп-музика Владимир Ампов, по-известен с артистичния си псевдоним Графа.

Имахме възможността да чуем най-известните му парчета, както и песента „Моменти", която звучи в риалити сериала „София - ден и нощ” и оглавява класациите на музикалните радиа. „С текста искам да накарам хората да ценят, да преживяват и помнят моментите в живота. Надявам се силният заряд, който песента носи, да им даде енергия и усещане за добро”, сподели Графа. Изпълнителят бе на сцената заедно с музиканта Васето Крумов (китара), който участва и в турнето след големия успех на концерта му в зала „Арена Армеец”. Така, заедно с участието на ихтиманските рок-групи, многобройната публика имаше удоволствието да види великолепния му концерт и в центъра на Ихтиман.

Със сборната формация от добри приятели, събрали се специално за празника на града, завърши една вълнуваща вечер, посветена на поп и рок музиката.

18.08.2017 г.

Още информация вижте тук

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ