Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[22.03.2017]

ПЕНСИОНЕРСКИТЕ КЛУБОВЕ ОТ ОБЩИНА ИХТИМАН ОТПРАЗНУВАХА ПРОЛЕТТА

По традиция пенсионерите от клубовете в община Ихтиман се събират заедно, за да отбележат настъпването на пролетта. Добра организация, много веселие и хубави мигове стоплиха душите на възрастните хора. Техните празници бяха споделени от скъпи гости. Кметът на Община Ихтиман г-н Калоян Илиев, както и зам.-кметовете г-жа Даниела Митева и инж. Тони Кацаров бяха поканени и присъстваха на вълнуващите събития в с. Живково, клуб „Еледжик”, с. Веринско, с. Черньово.

Ресторант „Виктория” в Ихтиман бе домакин и събра на едно място представители от всички пенсионерски клубове днес. Председателят на Общински пенсионерски съюз г-жа Дана Янинска произнесе приветствено слово, с което поздрави всички и им пожела много здраве, щастие и усмивки. Свежата атмосфера се чувстваше в програмата на мажоретния състав, изпятите песни и вълнуващите пожелания, които прозвучаха в залата от името на общинското ръководство.

Щастието, радостта и хубавите емоции не признават възраст. Всеки бе дошъл с празнично настроение. Много от присъстващите не се сдържаха и извиха пъстро хоро, защото явно вече пролетта бе пристигнала и в сърцата им.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ