Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[25.01.2017]

"БЛАГОДАРИМ ОТ СЪРЦЕ!"

На втори декември 2016 г. от граждански инициативен комитет в гр. Ихтиман бе организирана кампания за набиране на средства за децата на Елеонора Пашунова и Росен Богданов. 8 700 са събраните средства по сметката на Е. Пашунова и 3 300 по сметката на Р. Богданов. В кампанията се включиха хора от цяла България.

Елеонора Пашунова, Росен Богданов, техните деца и инициативният комитет от сърце благодарят на всички ХОРА и на Община Ихтиман за оказаната морална и финансова подкрепа. Специални благодарности на малките деца с големи сърца и техните учители от СУ „Христо Ботев” за коледния базар, който организираха в подкрепа на своите съученици. Благодарности към фирма „Боби - Пеш” и Община Ихтиман, достойно изпратили един баща в последния му път. Благодарности за служителите на „Булгартрансгаз” ЕАД, фирма „Вуйчо Ваньо” и на много други, които пожелаха анонимност.

Специални благодарности на г-н Юлиян Георгиев, който предостави тениска с подписите на ФК „ЛЕВСКИ” за благотворителен търг и на кмета Калоян Илиев, който предложи сумата 1 200 лв., която също ще бъде предоставена за каузата. Благодарим и на всички хора, които подпомогнаха инициативата и дариха пари в кутиите, поставени в двайсет търговски обекта в града. Благодарим на всички вас, които не можем да назовем по име, които в тези трудни времена ни подкрепихте и пуснахте паричка за добрата кауза. Една кутия от магазин във Веринско съдържаше почти 150 лева на монети и дребни левчета, отделени от бедните селски хора! Докато има хора като вас, не всичко е изгубено! Проблясва някаква надежда, че заедно може да успеем и да станем още по-добри.

Поклон и благодарности към всички вас, които бяхте солидарни и съпричастни. Бъдете здрави и благословени! Благодарим от сърце!

Елеонора Пашунова, Росен Богданов

и граждански инициативен комитет

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ