Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[22.12.2016]

ОБЩИНА ИХТИМАН С ТРИ НАГРАДИ

Днес в Заседателна зала на Областна администрация на Софийска област се състоя официалната церемония по връчването на Годишните награди на Областния управител. Постоянно действащата Комисия по образование, култура, вероизповедания, спорт, читалищна дейност и медии разгледа на заседание в началото на месеца постъпилите номинации на изтъкнати деятели от Софийска област, работещи в тези сфери, които да бъдат отличени от Областния управител за техния принос през 2016 година. След обсъждане са номинирани лица и институции в категориите: „Най-изявен деец в областта на образованието“, „Училище“, „Най-изявен деец в областта на културата“, „Най-изявен деец в областта на вероизповеданията“, „Най-изявен спортист“, „Най-добро читалище“ и „Най-добър медиен партньор“ от Софийска област.

Представителите на Община Ихтиман в три от категориите бяха оценени високо и бяха наградени от Областния управител г-жа Росица Иванова както следва: г-жа Иванка Пелтекова – директор на Средно училище „Христо Ботев” за „Най-успешен деец в областта на образованието от Софийска област през 2016 г.”; Народно читалище „Заря 1902 г.” с. Вакарел като „Най-успешно работещо читалище от Софийска област през 2016 г.”, а Община Ихтиман с кмет г-н Калоян Илиев като победител в конкурса „Най-успешно работеща община през 2016 г.” в категорията „Социална политика и здравеопазване”.

„Софийски вестник” е единственото регионално местно издание за столицата и Софийска област. Един от неговите собственици, г-н Христо Йорданов приятно изненада кмета г-н Калоян Илиев и с грамота за „Изключителна съпричастност към благородната идея „Софийски вестник” – Рицарят на региона”.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ