Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[15.12.2016]

ДЕТСКА ГРАДИНА "ЗДРАВЕЦ" ВЕЧЕ РАБОТИ ПО НОВ ПРОЕКТ

Детска градина "Здравец" спечели проект HealthEDU по Еразъм + "Иновативна обучителна методология за здравословно хранене на децата в предучилищно и начално образование", който има за цел посредством забавни игри и състезания да формира здравословни хранителни навици сред децата, както и да създаде положително отношение към пълноценното хранене. Продължителността на проекта е две години, считано от месец октомври 2016 г.

Уъркшоп бе проведен с деца и родители, включени в проекта на тема „Здравословно хранене“. Освен важна и любопитна информация под формата на забавна презентация за полезни, не толкова полезни и вредни храни, бяха проведени и няколко интересни забавни игри, с помощта на които децата осмислиха презентираната им информация и осъзнаха колко важно е да се хранят здравословно и балансирано.

Предстои да се включим във втората дейност - национално състезание "Здравословни рецепти", като за целта Детска градина "Здравец" ще сподели своите идеи и рецепти за здравословни ястия, предложени от деца, които проявиха самоинициатива с помощта на родителите.

Ваня Колева, директор

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ