Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[20.10.2016]

ИНФОРМАЦИОННА СРЕЩА НА ОИЦ-СОФИЯ В ОБЩИНА ИХТИМАН

Уважаеми дами и господа,

Екипът на Областен информационен център София-град и София-област (ОИЦ-София) има удоволствието да ви покани на информационна среща за представяне на актуални и предстоящи процедури и мерки по програмите, съфинансирани от Европейските структурни и инвестиционни фондове (ЕСИФ). Събитието ще се проведе на 26 октомври 2016 г. (сряда), от 10:00 ч. (регистрация от 09:45 ч.) в Историческия музей (ул. „Цар Освободител“ 96).

В рамките на информационната среща експертите ще разяснят възможностите за кандидатстване по актуалните в момента процедури, както и какво престои до края на 2016 г. по линия на програмите, съфинансирани от ЕСИФ. Поканени за участие са представители на община Ихтиман, на бизнеса, неправителствени организации, медии, широката общественост.

Участието в събитието е напълно безплатно и не се изисква предварителна регистрация.

ОИЦ-София (Договор №BG05SFOP001-4.001-0020-C01, изпълняван от Столична община) е част от мрежата от 28 информационни центъра, функциониращи с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Добро управление“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ