Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[20.09.2016]

ОТЧЕТНО-ИЗБОРНА КОНФЕРЕНЦИЯ НА ОБЩИНСКИ ПЕНСИОНЕРСКИ СЪЮЗ

Днес в малкия салон на Народно читалище „Слънце” в Ихтиман се състоя отчетно-изборната конференция на Общински пенсионерски съюз. Сред гостите бяха г-н Калоян Илиев, кмет на Община Ихтиман и г-н Георги Илиев, зам.-кмет.

Конференцията бе открита с изпълнения на деца от Детска градина „Гьончо Белев”, партньори по проект „Баба и внуче”.

Председателят на общинския съвет г-жа Дана Янинска запозна присъстващите гости и членове с дейността на съюза през изминалия отчетен период. В доклада бяха посочени постиженията на клубовете, заниманията и развлекателните мероприятия, отбелязвания на национални празници, годишнини от важни събития, екскурзии и излети, гостувания в други градове на различни пенсионерски клубове, както и посрещане на гости за обмяна на опит. Подчертано бе, че за успешната съвместна дейност от значение са били усилията на библиотекарите, педагогическите специалисти, участващи в проектите с пенсионерските клубове, Историческия музей.

Ревизионната комисия отчете приходите и разходите на клубовете и наличните средства.

В изказванията си делегатите подчертаха изключително добрата работа с общинска администрация, визирайки кмета, зам.-кметове на общината и кметовете на селища. В обръщението си към присъстващите, кметът увери, че и занапред Община Ихтиман ще подкрепя пенсионерите. Той им пожела да са все така дейни, поздрави ги за неуморния дух и за примера, който дават на по-младите поколения.

За председател на ОбС на пенсионерите бе преизбрана г-жа Дана Янинска.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ