Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[20.08.2016]

ПОП-РОК КОНЦЕРТНА ВЕЧЕР С УЧАСТИЕТО НА ФОРМАЦИЯ „ЛЕГЕНДИТЕ”

Като част от разнообразните събития, посветени на празника на града, традиция стана на ихтиманската сцена да се изявяват поп и рок изпълнители. Заедно с участието на ихтиманските групи, тази година публиката имаше удоволствието да види сборната формация „ЛЕГЕНДИТЕ”, съставена от емблематични за българската музика имена - Йордан Караджов от „Сигнал”, Константин Цеков от ФСБ, Митко Кърнев от D2, Любо Киров, Константин Марков и Стенли от „Тангра”.

Крум Раков за пореден път представи групите по своеобразен начин. След откриването на поп-рок вечерта от популярните изпълнители на Вокална група „Солей” с незабравими песни, на откритата сцена се качиха младежите от новосъздадената „DREADLINE”, които впечатлиха с рок-музиката си. „DIB” представиха авторски песни, които ще бъдат част от предстоящия им албум.

Концертът остави незабравими спомени заради различното представяне на легендарните песни, които звучат в оригинален аранжимент, но показват артистите в различна светлина – Данчо Караджов, изпълни песни на ФСБ и Тангра, Стенли с неговия оригинален прочит на репертоара на D2, Любо Киров - в ролята на барабанист и певец, брилянтните китарни партии на Митко Кърнев. Музикантите изпълниха любими песни на няколко поколения - хитове като „Нашият град”, „Сто години”, „Нямаше кой да ни каже”, „Другият”, „Обещание”, „Може би”, „Любовта, без която не можем”, „Обсебен”, „Бъди какъвто си”, „Има ли цветя”, „Оловният войник”, „Жулиета”, „След десет години”, „Сбогом”, „Ледено момиче”, „Да те жадувам”.

Концертът в първата вечер от празничната програма завърши със „ЗАПЛАХА”. Момчетата от бандата, създадена през 2013 година, свирят музика, която наистина харесват. Освен че имат участия в клубове и фестове, вече правят и записи за албум в Soundlurker Studio.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ