Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[20.08.2016]

КМЕТЪТ НА ОБЩИНА ИХТИМАН НАГРАДИ ПОБЕДИТЕЛИТЕ ОТ ДЕТСКИЯ ФУТБОЛЕН ТУРНИР

На 20.08.2016 г. в игрището на О У „Димчо Дебелянов” Местната комисия за БППМН и Неправителствената организация „Център за бъдещо развитие” организираха футболен турнир, който бе открит с така наречената игра „на 21” или кой ще успее да задържи най-дълго топката във въздуха. Рекордът е на Милослава Петкова с цели 150, след нея е Алекс Трендафилов с 36, Кристиян Боев - 19, Илиян Хаджийски - 18, Антонио Узунов и Калоян Чиликов - 16, Момчил Димитров - 12 и Димитър Янков - 10.

След това последва „дрибъл” - децата трябваше да изстрелят топката към вратата, като преди това да минат между конуси за бързина. Най-бърз бе Антонио Узунов за 11 сек., последван от Алекс Трендафилов - 12 сек., Милослава Петкова - 13 сек.

Участниците се разпределиха на отбори, като преди всичко децата си помагаха и се забавляваха. DJ пускаше музика, като допринасяше за доброто настроение на всички. Срещата приключи с теглене на въже от двете страни.

Кметът на Община Ихтиман г-н Калоян Илиев връчи медали на децата, купа на отбора победител, както и други награди.

Благодарим за съдействието на г-жа Румяна Геринска - директор на ОУ „Димчо Дебелянов” и на г-н Трендафилов - кмет на с. Боерица и треньор по футбол на деца.

Мкбппмн Ихтиман към Община Ихтиман

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ