Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[16.06.2016]

Г-Н КАЛОЯН ИЛИЕВ ПОСЕТИ ЩАНДА НА ОИЦ - СОФИЯ

На 16 юни 2016 г. пред сградата на Община Ихтиман, екипът на Областен информационен център – София и София област проведе изнесена приемна за граждани. Посетителите на щанда на открито бяха запознати с актуални и предстоящи процедури по програмите, съфинансирани от Европейските структурни и инвестиционни фондове.

Представителите на центъра Мадлен Георгиева, експерт „Информационно обслужване и услуги” и Силвия Ангелова, експерт „Логистика и информация” раздаваха брошури на всички заинтересовани и отговориха на множество въпроси.

Кметът на Община Ихтиман г-н Калоян Илиев посети щанда на ОИЦ и попита експертите дали има засилен интерес към събитието. Те споделиха в разговор, че посетителите разпитват основно по Програмата за развитие на селските райони. Много от посетителите на изнесената приемна, хора в активна възраст, са задавали въпроси свързани с възможностите, които предоставят мерките, като най-често се интересуват основно от това, как могат да си намерят работа или да получат допълнителна квалификация.

Изнесената приемна за граждани е част от традиционния информационен тур във всички общини на Софийска област за популяризирането на Европейските структурни и инвестиционни фондове в България.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ