Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[16.06.2016]

КМЕТЪТ НА ОБЩИНА ИХТИМАН КАЛОЯН ИЛИЕВ ПОЛУЧИ НАГРАДАТА СИ ОТ АБГР

Днес г-н Ергин Емин, изпълнителен директор на Асоциацията на българските градове и региони, г-н Евтим Евтимов, координатор за София и София област и г-н Димитър Чифиев, координатор „Младежки дейности и спорт” в Асоциацията се срещнаха с г-н Калоян Илиев в кабинета му.

Община Ихтиман е член на Асоциацията на българските градове и региони от месец април тази година, но въпреки краткото време кметът на Община Ихтиман е отличен от специално жури в категория „Развитие на селските райони“ за 2016 г. Г-н Николай Начев, председател на Общински съвет – Ихтиман, член на Управителния съвет на Асоциацията на българските градове и региони също присъства на срещата.

Г-н Ергин Емин лично връчи наградата на кмета, като подчерта, че след извършено сериозно обследване, крайният резултатът е този. „АБГР работи в сътрудничество с фондация „Конрад Аденауер“ за подкрепа на градските власти и администрация за повишаване на ефективността на управлението в градовете, което е в съответствие с европейските ценности и в интерес на гражданите” подчерта той.

Официалната церемония по връчването на вторите годишни награди на Асоциацията се състоя на 3 и 4 юни, а отличените в различните категории, които не успяха да присъстват на събитието, получават наградите си лично от представители на управата на АБГР.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ