Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[19.05.2016]

„КАРНАВАЛ НА СЕЗОНИТЕ” В ОДЗ „ГЬОНЧО БЕЛЕВ”

„Карнавал на сезоните” имаше днес по проект „Образователна интеграция на децата в ОДЗ „Гьончо Белев”, финансиран от Център за образователна интеграция на деца и ученици от етническите малцинства.

Гости на емоционалното и пъстро събитие бяха г-жа Даниела Митева, заместник-кмет на Община Ихтиман, г-жа Валентина Петрова, главен експерт „Образование и здравеопазване” в Община Ихтиман, родители на малките възпитаници от детското заведение, както и партньорите от Пенсионерския съюз по проект „Баба и внуче”. Събитието откри г-жа Лилия Церовска, директор ОДЗ „Г. Белев”.

За първи път детските учители участваха в програмата - задаваха въпроси от името на сезона, който представляваха чрез специално облекло, а познания демонстрираха децата с вдигане на ръка. Разбира се, за правилните отговори (а всички бяха такива) имаше награди. Различните сезони бяха пресъздадени с танци, подготвени от г-жа Рая Стойнова и различните възрастови групи. Всички участници в карнавала на сезоните бяха аплодирани!

Началото на проекта „Образователна интеграция на децата в ОДЗ „Гьончо Белев” бе поставено през октомври 2015 г. и той ще продължи до края на август тази година.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ