Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[14.05.2016]

IX КОНКУРС ЗА СПЕЦИАЛИСТИ, РАБОТЕЩИ В ИЗВЪНКЛАСНИ И ИЗВЪНУЧИЛИЩНИ ДЕЙНОСТИ

Педагози от Ихтиман наградени за отлична работа

В Министерството на образованието и науката на13 май 2016 г. бяха връчени наградите на участници в IX Конкурс за специалисти, работещи в извънкласни и извънучилищни дейности, който се проведе под патронажа на вицепремиера и министър на образованието и науката Меглена Кунева и организиран от МФП „Приятели на България” в партньорство с МОН и Националния дворец на децата. Конкурсът беше разделен на практическа и писмена част, в които специалистите показаха най-доброто от работата си с децата, участвайки в различни категории.

Представителите на Софийска област бяха сред най-добрите в категория „Пресъздаване на народни обичаи”. „Приятели на България” присъдиха първата награда на г-жа Магдалина Тенекева, старши учител по музика и г-н Иван Тенекев, старши учител по изобразително изкуство в СОУ „Христо Ботев”, гр. Ихтиман.

Областният управител г-жа Иванова отличи участвалите в практическата част между които г-жа Вероника Христова, която е учител по музика и ръководител на ДВГ „Ихтиманските гласове” при ОУ „Димчо Дебелянов“, гр. Ихтиман.

За участието им в писмената част от конкурса, със специални статуетки и грамоти от Областния управител бяха отличени отново г-жа Магдалина Тенекева и г-н Иван Тенекев - старши учители в СОУ „Христо Ботев” за разработката „Великденската обредност в Ихтиман”, както и г-жа Габриела Йорданова, учител в Общински детски комплекс за разработката „Добри практики за работа в извънкласни/извънучилищни дейности”.

Честито!

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ