Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[28.04.2016]

ДА ВИДИШ РАДОСТ В ДЕТСКИТЕ ОЧИ!

Великден е празник на прераждането, вярата, събуждането за нов живот. На този ден светът е по-шарен. А празникът е най-вълнуващ за децата!

По традиция, преди Великден кметът на Община Ихтиман г-н Калоян Илиев посети детските заведения и зарадва малчуганите с подаръци за светлия празник. Придружен от зам.-кмета г-н Георги Илиев, обиколката му започна от ОДЗ „Гьончо Белев”, продължи към ДЦДУ „Антония Лафчийска” и ЦДГ „Радост”, ОДЗ „Здравец” и приключи във Вакарел в ЦДГ „Слънчеви лъчи”.

Навсякъде педагози и деца бяха организирали специално тържество, на което възпитаниците показаха какво са научили. Старателно подготвените програми със стихчета, песни и танци допринесоха за празничното настроение. Най-нетърпеливи да получат пъстрите пакетчета за християнския празник бяха най-малките.

Кметът подари на всяко дете лично избрани от него книжки и великденски яйца, а към хората, които се грижат за най-малките жители на общината, той изрази благодарност за любовта и търпението. „Великден става още по-истински, когато наоколо тичат щастливо нашите деца” – каза той и пожела на всички светли празници!

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ