Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[22.01.2016]

ОБЯВЛЕНИЕ ПО ПРОЕКТ „НОВИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ГРИЖА”

Агенция за социално подпомагане

Проект № 2014BG05M9OP001-2.2015.001-C0001

„Нови възможности за грижа”

Кандидатстване за подбор и наемане на медицински специалисти и осигуряване на достъп до здравни услуги на потребители на услугата „личен асистент” по проект „Нови възможности за грижа”, финансиран по Оперативна програма “Развитие на човешките ресурси” 2014-2020 г.

Община Ихтиман обявява процедура за подбор и назначаване на медицински специалисти по проект „Нови възможности за грижа”, финансиран по Оперативна програма “Развитие на човешките ресурси”, както следва:

І.Медицински специалист - /медицинска сестра ; медицински фелдшер/

1. Характеристика на длъжността:

Медицинският специалист предоставя здравни услуги в домовете на потребители по проект „Нови възможности за грижа”. Основните му задължения са:

- Поддържане на връзка с личния лекар на потребителя;

- Предоставяне на съвети за хигиена и хранене;

- Консултиране за хигиена и предпазване от развитието на декубитуси при рискови за това пациенти;

- Измерване на витални показатели /кръвно налягане, пулс, телесна температура/;

- Други допустими дейности, съгласно Наредба №1/ 08.02.2011 г.

Допълнителни задължения:

- Изготвяне на Справка за предоставени здравни услуги.

2. Изисквания за заемане на длъжността:

В процедурата могат да участват:

- Медицински специалисти /трудово заети , безработни или пенсионери/ с професионална квалификация „Медицинска сестра” или „Медицински фелдшер”, които могат да извършват професионални дейности, определени в Наредба №1/ 08.02.2011 г и притежават професионален медицински опит минимум 1 година.

- Желаещите да кандидатстват по обявената длъжност по проект „Нови възможности за грижа” подават заявление за кандидатстване и прилагат изискуемите документи, описани в него на адрес: гр. Ихтиман, ул. “Цар Освободител” № 123 в срок от 22.01.2016 г. до 26.01.2016 г. /29.01.2016/ вкл.

Образци на заявления за кандидатстване се получават в деловодството на община Ихтиман.

- Изборът на медицински специалисти ще се извърши на два етапа – подбор по документи и провеждане на интервю с всеки кандидат, за преценка на професионалните умения и лични качества, както и мотивация и готовност за работа с хора в неравностойно положение. За провеждане на подбора ще бъде сформирана комисия със заповед на кмета на общината. За всяко от заседанията си комисията за оценка и подбор ще води протокол и ще се произнася с решение – индивидуална оценка за всеки кандидат. Успешно преминалите подбора лица ще бъдат класирани в списъци и с одобрените кандидати ще бъдат сключени договори със срок 29.02.2016 г.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ