Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[21.12.2015]

КМЕТЪТ НА ОБЩИНА ИХТИМАН С ПОДАРЪЦИ ЗА КОЛЕДА В ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ

Дни преди Коледа, кметът на Община Ихтиман г-н Калоян Илиев и зам.-кметът Георги Илиев посетиха детските градини. Те бяха гости на коледните тържества на децата от ОДЗ „Гьончо Белев”, ОДЗ „Здравец”, ЦДГ „Радост” в Ихтиман и ЦДГ „Слънчеви лъчи” в с. Вакарел.

След като гледаха куклена постановка на театър „Слънчо” за изчезналия списък с подаръци, децата рецитираха стихотворения, играха народни танци, танцуваха като снежинки. Дядо Коледа, разбира се, пристигна с голям чувал - за радост на всички.

Кметът Илиев пожела на малчуганите да растат здрави и безгрижни, винаги да блестят очите им от щастие и да бъдат много послушни вкъщи и в детската градина. Той изрази уважението си към педагозите, които се отнасят отговорно към учебния процес и към възпитанието на най-малките граждани на обществото, поздрави всички екипи, които с грижа и любов се отнасят към децата – нашето бъдеще!

В дните преди Коледа децата показаха научените от своите учители и възпитатели песни, танци и стихове с много емоция и усмивки. Именно затова, че са ги научили с усърдие и са били послушни през цялата година, всички момченца и момиченца получиха пакети с изненади и лакомства, осигурени от Община Ихтиман и поднесени с топла усмивка лично от г-н Калоян Илиев.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ