Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[15.12.2015]

КОЛЕДЕН РЕЦИТАЛ „КРИЛЕТЕ НА ВЕСТИТЕЛЯ”

На 14 декември в Малкия салон на читалище "Слънце" бе представен Коледен рецитал на детска и младежка театрална група "Фантазия" с ръководител Деян Статулов.

Рециталът „Крилете на вестителя”, поднесен от младите таланти, е по стихове на Борис Христов - писател, поет, сценарист, журналист. За него Л. Канов казва: „неговите стихове ... са породени единствено от искреността в сърцето на поета“.

На литературната вечер присъстваха г-н Калоян Илиев, кмет на Община Ихтиман, зам.-кметовете г-н Георги Илиев и инж. Тони Кацаров, председателят на ОбС г-н Николай Начев, общински съветници, много граждани. С аплодисментите си залата възнагради вложените усилия и артистизъм на театралната група - и малки, и големи, които се представиха на импровизираната сцена.

Деян Статулов се обърна към присъстващите „с благодарност към всички малки и големи таланти, както и към публиката, която споделя с нас силата и красотата на словото”. Ръководителят на детска и младежка театрална група "Фантазия" към Народно читалище "Слънце 1879" - гр. Ихтиман е и сценарист, редактор, кинокритик, на когото през май тази година бе присъдена образователната и научна степен „доктор”.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ