Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[02.10.2015]

"БЛАГОДАРЯ!"

Благодарствено писмо

В съдържанието на думата „лекар” се крие любов и загриженост към болните пациенти, индивидуален подход към всеки поотделно, внимание и уважение.

Тези ценни качества, които притежава един лекар го определят не само като истински лекар, но най-вече като истински достоен човек, който заслужава обичта, уважението и благодарността на своите пациенти, а какво по-хубаво от това за лекаря.

За голяма радост такива достойни хора живеят сред нас. Една от тях е доктор Капка Филипова от „Бърза помощ” в гр. Ихтиман. Нейната дългогодишна практика на лекар я определя като отличен специалист. Тя с лекота се справя със своите задължения, работи сръчно, професионално и отговорно, за което получава благодарността на своите пациенти. Един от тях съм и аз Спаска Ангелова от с. Пауново. Случи се така, че попаднах в „Бърза помощ” на 28 август 2015 г., нападната от куче и с десет рани по главата. Искам да изкажа своята благодарност и признание към доктор Филипова за нейния труд и внимание. Признателна съм, че тя с голяма загриженост и умение заши и обработи раните на главата ми причинени от кучето. Нямам никакви усложнения благодарение на съвестната й работа, за което сърдечно й благодаря, като й желая Бог да й дава много крепко здраве, сили и успехи в бъдещата й работа.

Не по-малка похвала заслужава и целия персонал от Хирургично отделение на болницата в гр. Ихтиман с началник д-р Димитър Янков, който е гордост за нашето общество със своето семейство от лекари. А именно: с баща д-р Станю Янков, брат д-р Георги Янков и сестра – д-р Стефка Янкова. Такова семейство е рядкост и е достойно за почит и уважение за това, че е отдало своя живот в полза на хората и тяхното здраве.

Доктор Янков има голям принос за добрата работа на своя персонал от лекари, сестри и обслужващ персонал. Отделението се отличава със своите ред и чистота, което допринася за доброто настроение на пациентите, а за това най-голям дял има д-р Янков, който по най-добрия начин организира всичко тук. Ние пациентите от Хирургично отделение – аз, Спаска, Надка, Иванка и Ани – изказваме нашата благодарност на целия Ви персонал за оказаните ни грижи и лечение от Вас, като желаем крепко здраве, радост и много успехи в благородната професия. Бъдете все така грижовни и добри. Винаги да имате чувство на отговорност и най-вече да имате любов към своите пациенти и тяхното здраве.

Благодарим Ви за всичко!

С много християнска любов:

Ваша пациентка Спаска Ангелова Стоянова

25. IX.2015 г.

с. Пауново

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ