Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[11.09.2015]

ЧОВЕК НА ДУМАТА

През дългогодишния ми житейски път се е налагало да търся помощ, съдействие, решение на един или друг проблем. От преживяното достигнах до извода, че когато веднага ти обещаят, когато ти кажат „да”, значи не се надявай да се реши проблема ти. Това беше се наложило като практика с цел да си осигурят спокойствие,, отпращаха те , за да не дотягаш, да няма полемика. И след време ти се извиняват, че всичко са направили, но не се е получило.

Наложи ми се да потърся помощ и от Калоян Илиев, кмет на Община Ихтиман. Доста внимателно, съчувствено изслуша проблема ми и ми обеща, че ще намери решение. Веднага си казах: „И той е такъв”. Отидох си без всякаква надежда, съкрушена и безпомощна. След три дни ми се обажда нежен женски глас и ме зарадва – повдигнатият въпрос е решен. Господи, не вярвах, че има такива хора, които държат на думата си.

След време една приятелка сподели, че има проблем и не знае какво да прави. Посъветвах я да отиде при кмета. Бяха минали няколко дни и тя с усмивка на уста ми благодари, че съм я изпратила.

Така постепенно се наложи общественото мнение, че Калоян Илиев е човек на дадената дума. Казал ли е „да”, чакай „да”. Сполай на тази майка, която го е родила и възпитала. Дано да има повече такива управляващи като него.

Желязка Христова

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ