Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[25.06.2015]

НОВА РАДОСТ ЗА НАШИТЕ ДЕЦА.

На 25.06.2015 г. в ДЦДУ „Антония Лафчийска” – гр. Ихтиман беше открита още една детска площадка за радост на децата от Дневния център. Същата отговаря на всички съвременни изисквания и е със Сертификат за контрол. С превантивна цел е изградена и система за 24-часово видеонаблюдение на цялата сграда и прилежащите територии. Директорът на Дневния център Ани Балканджийска приветства всички гости с „Добре дошли!” на празника и пожела новата детска площадка да носи много радост и весели игри на децата. Тя изказа благодарност на кмета на Община Ихтиман – Калоян Илиев и зам.-кметовете инж. Тони Кацаров и Георги Илиев за безрезервната подкрепа и съпричастност, като отбеляза, че това са хората, благодарение на които прекрасните идеи стават реалност и в името на доброто за нашите деца да не спират добрите дела. Благодари на всички, които милеят за децата и дават частица от сърцата си – Иван Цветанов, Емил Церовски, Иван Лозанов, Цветанка Йорданова, Маргарита Бибиджийска, Гергана Ценева, Веселин Георгиев.

Поздрави към екипа на Дневния център за деца с увреждания и всички присъстващи на празника отправиха кмета на Община Ихтиман Калоян Илиев и началник отдел „Закрила на детето” към Дирекция „Социално подпомагане" – Ихтиман Таня Пушкарова. След отслужения водосвет за здраве от отец Виталий Велков, г-н Калоян Илиев и г-жа Ани Балканджийска прерязаха лентата на новата детска площадка. По свой начин, с фееричен танц, поздрав към всички отправиха децата от група „Смехорани” от ЦДГ„Радост”. Красиви и слънчеви, те докоснаха сърцата и развълнуваха всички присъстващи и аплодисментите не стихваха под звуците на песента „Планетата на децата“.

Денят се превърна както в празник за децата от Дневния център и възпитаниците на детското заведение, така и за присъстващите официални гости и родители.

„Ще бъде детска планета ...” - нека да бъде и в името на светлото бъдеще на нашите деца нека не спират добрите дела. Заради тях си заслужава и дано всяка година да присъстваме на такива вълнуващи събития.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ