Профил на купувача
*
Новини
ISO 9001:2008

Електронен портал на Община Ихтиман : Новини и събития

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[20.08.2009]

БРОШУРА ЗА ТЕХНИЧЕСКИТЕ УСЛУГИ В ОБЩИНАТА

Брошура за техническите услуги в общината

В рамките на проекта „Партньорството между гражданите и общината – гаранция за прозрачност и отчетност” беше отпечатана брошура за техническите услуги, предоставяни от Дирекция „Архитектура и строителство” в Община Ихтиман. В нея се дава кратка информация, необходима на гражданите при подаването на документи за най-често използваните услуги.

В брошурата гражданите могат да бъдат информирани какъв набор от документи трябва да подадат в деловодството на общината, за да получат исканата от тях скица с данни за имота, за да им бъде издадена виза или презаверена скица за недвижим имот. За всяка услуга е посочен срокът за изпълнение и таксата, която трябва да бъде заплатена.

Брошурите могат да бъдат получени в техническа служба и в деловодството на общината, както и в кметствата. Предварителното запознаване с тази информация ще спести на гражданите излишно разтакаване, защото незнанието понякога затруднява издаването в срок на документи.

Подготвя се издаването на Наръчник за клиентите на технически услуги – “От А до Я за техническите услуги в Община Ихтиман”, в който са отразени данни за приемното време на техническа служба, телефони за контакти, както и подборна информация за техническите услуги.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ